Produktet dhe shërbimet tona

 

 

Jemi ndër kompanitë e ralla që në tregun e Maqedonisë ofrojmë produkte 100% kualitative dhe të përpunuara me mjetet më bashkëkohore për përpunimin e produkteve qumështore. Fakti që të gjithë lëndën bazë e përfitojmë nga banorët të cilën kujdesen personalisht për bagëtitë, tregon se ne ju sjellim atë që është më e mirë për ju. Produktet tona kryesisht janë të ndara në produkte të lopës dhe të dhive. Djathi është produkti kryesor mbi të cilin është ndërtuar kompania jonë, prandaj ne ju sjellim disa lloje të tij, por duke mos anashkaluar edhe të gjitha produktet tjera të cilat përfitohen si rezultat i përpunimit të qumështit.

Ne për ju sjellim 11 lloje të produkteve ku nga ato mund të veçojmë:

  • Djath i fortë lope
  • Djath i butë lope
  • Kashkavall
  • Mozzarella
  • Djath Sharri i dhenve
  • Djath Sharri i lopëve
  • Djath Sharri i përzier
  • Gjizë
  • Gjizë të përzier me speca, etj.

Laktoza, për të gjithë ata të cilët kanë nevojë që qumështin e mbledhur nga bagëtitë ta shesin, ju mundëson antarësimin në këtë kompani, në mënyrë që të bëhen furnizuesit tanë të rregullt dhe me këtë ua mundëson edhe mbledhjen e qumështit në çdo pikë ku ndodhet klienti.

 

[slider navigation_style=”arrows” custom_slider_transition=”move”] [slide]

[/slide] [slide]

[/slide] [slide]

[/slide] [slide]

[/slide] [slide]

[/slide] [slide]

[/slide] [slide]

[/slide] [slide]

[/slide] [slide]

[/slide] [/slider]